Dondurulmuş gıda uzmanı İglo sunduğu sağlıklı ve pratik ürünlerle tüketicilerin hayatına lezzet katmaya devam ediyor.
İglo’nun açık denizlerde buz gibi sulardan çıkararak tüketicilerin sofralarına ulaştırdığı Açık Deniz Somonu, suni olarak renklendirilmiyor ve doğal pembe rengi ve lezzetiyle kılçıksız olarak tüketicilere sunuluyor.
Dondurulmuş gıda uzmanı İglo sunduğu sağlıklı ve pratik ürünlerle tüketicilerin hayatına lezzet katmaya devam ediyor. İglo’nun açık denizlerde buz gibi sulardan çıkararak tüketicilerin sofralarına ulaştırdığı Açık Deniz Somonu, suni olarak renklendirilmiyor ve doğal pembe rengini yediği karideslerden alıyor. Yüksek protein, D vitamini ve Omega 3 kaynağı Iglo Açık Deniz Somonu, avlandıktan sadece 2 saat içerisinde yüzer fabrika gemilerde donduruluyor bu sayede tazeliği garantileniyor. Alışılagelmiş çiftlik somonlarından çok daha az yağlı yapısıyla Iglo Açık Deniz Somonu sağlığına ve görünümüne özen gösterenler için lezzetli bir alternatif sunuyor.