Vişne Konservesi

Vişne Konservesi

Fotoğraf: Murat ERDOĞAN - Prodüksiyon: İnci BAK 3 Kavanoz İçin (500’er ml’lik) Malzemeler: 1 kilo taze vişne 3 litre su 3 su bardağı toz şeker Sterilize edilmiş kavanozlar Hazırlanışı: Vişnelerin saplarını ayıklayın, çekirdeklerini çekirdek çıkartıcısı ile vişneleri zedelemeden çıkartın.  Derin bir tencereye su ve şekeri aktarın....

Karpuz ve Anjelik Eriği Sorbe

Karpuz ve Anjelik Eriği Sorbe

Fotoğraf: Murat Erdoğan – Yapım: İnci Bak (6 Kişilik) Malzemeler: 1 kilo Anjelik eriği 1 adet orta boy karpuz 1 çay bardağı toz şeker 1 çay bardağı su 1 tatlı kaşığı lime suyu (yeşil limon) Hazırlanışı: Karpuzu enine ikiye kesin. İçini kaşık yardımıyla hafifçe boşaltın. Anjelik...

Karidesli ve Pirinçli Yaz Kâseleri

Karidesli ve Pirinçli Yaz Kâseleri

Malzemeler: 450 gram orta boy karides (ayıklanmış ve temizlenmiş) 1 adet (310 gramlık) konserve mısır, süzülmüş 1 su bardağı rendelenmiş İtalyan peynir karışımı Yarım demet taze fesleğen (ince doğranmış) ½ çay kaşığı tuz Haşlanmış Pirinç Pilavı 1 su bardağı Haşlanmış California Calrose Pirinci 2 su bardağı...

Cappuccino’lu Sütlaç Kupaları

Cappuccino’lu Sütlaç Kupaları

Malzemeler: Haşlanmış Pirinç Pilavı 1,5 su bardağı California Calrose Pirinci 2,5 su bardağı Su Sütlaç 2 su bardağı tam yağlı süt veya %2 yağlı süt 1 kutu (400 g) şekerli yoğunlaştırılmış süt 1 yemek kaşığı granül hazır kahve Tatlandırılmış krem şanti Toz tarçın (İsteğe bağlı) Rendelenmiş...

Mantarlı Onigiri

Mantarlı Onigiri

Malzemeler: Haşlanmış Pirinç Pilavı: ⅓ su bardağı pişmiş California Calrose Pirinci ⅔ su bardağı Su Onigiri: ¾ su bardağı doğranmış mantar 2 diş kıyılmış sarımsak Nori yaprağı: Hoisin Sos Karışımı 1 yemek kaşığı hoisin sos 2 tatlı kaşığı soya sosu 1 tatlı kaşığı susam yağı Tadına...

Page 5 of 1209 1 4 5 6 1.209

Follow & Subscribe

Instagram