Izgara Ananaslı Tavuk ve Pilav

Izgara Ananaslı Tavuk ve Pilav

Malzemeler: 2 adet derisiz, kemiksiz tavuk göğsü (uzunlamasına ikiye kesilmiş) ½ su bardağı ananas suyu 2 yemek kaşığı bal 3 tatlı kaşığı sarımsak tozu 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber (paprika) 2 tatlı kaşığı kuru maydanoz 2 su bardağı pişmiş California Calrose Pirinci 1½ su bardağı...

Bamya Kızartması

Bamya Kızartması

Hazırlayan: Müşerref Kartaler Prodüksiyon: İnci Bak Fotoğraf: Hande Göksan (4 Kişilik) Malzemeler: 150-200 gram bamya 1 adet yumurtanın akı 2 çorba kaşığı un Yarım çay bardağı soda Tuz, karabiber, pul biber Sosu İçin:  1 kase yoğurt (Tercihen süzme yoğurt) 5-6 yaprak taze nane 1 küçük diş...

Lorlu ve Kerevizli Domates Çorbası

Lorlu ve Kerevizli Domates Çorbası

Prodüksiyon: İnci Bak – Fotoğraf: Hande Göksan 1 Kişilik Malzemeler: 1 porsiyon domates çorbası (buzluktan çıkardığınız) 1 yemek kaşığı zeytinyağı Ufalanmış lor peyniri (veya rendelenmiş mozzarella peyniri de olur) 1 dal kereviz yaprağı, ince kıyılmış (veya taze kişniş de olur) Hazırlanışı: Buzluktan çıkardığınız domates çorbasını oda...

Şakşuka

Şakşuka

Prodüksiyon: İnci BAK Fotoğraf: Murat ERDOĞAN Malzemeler: 2 kilo patlıcan 2 kilo domates 500 gram sivribiber (tercihen acı-tatlı karışık) 1 baş sarımsak Zeytinyağı Hazırlanışı: Patlıcanları alacalı soyduktan sonra yarım parmak şeklinde doğrayın. Tuzlu suyun içinde bekletin. Biberleri de patlıcanlar gibi doğrayın. Domateslerin kabuklarını soyup küp küp...

Page 4 of 1209 1 3 4 5 1.209

Follow & Subscribe

Instagram