Buğdaylı Yayla Çorbası

Buğdaylı Yayla Çorbası

Fotoğraf: Hande Göksan (4 Kişilik) Malzemeler: 5 su bardağı su 1 kahve fincanı buğday 1 çorba kaşığı tereyağı 1 adet soğan 1 büyük kase yoğurt 1 adet yumurtanın sarısı Kuru nane, top kırmızıbiber Tuz Hazırlanışı: Soğanı soyup rendeleyin. Tereyağını eritin, soğanı karamelize olana dek sürekli karıştırarak...

ANKA – Yemek Birleştirir tarif kitabının lansmanı gerçekleşti

ANKA – Yemek Birleştirir tarif kitabının lansmanı gerçekleşti

Jumbo’nun desteğiyle hazırlanan ANKA - Yemek Birleştirir tarif kitabının lansmanı, Aydan Üstkanat ve ekibinin kitaptaki tariflerden hazırladığı özel lezzetler eşliğinde Madera İstanbul’da gerçekleşti. Aydan Üstkanat’ın liderliğinde Food Online dergisi ekibinin hazırladığı ANKA - Yemek Birleştirir 6 Şubat kitabında Adana’dan Şanlıurfa'ya uzanan lezzet yolculuğundan özel tarifler, bölgesel...

Sinangil’den “60 Yıllık Tarifler” kitabı

Sinangil’den “60 Yıllık Tarifler” kitabı

60 yıldır mutfakların vazgeçilmezi Sinangil, sosyal medya üzerinden “#ununuduymayankalmasın” etiketiyle başlattığı kampanya ile takipçilerinden topladığı aile yadigârı unlu tarifleri, “Sinangil 60 Yıllık Tarifler” kitabında bir araya getirdi. Türkiye’nin ilk paketli un markası ve perakende un pazarının lideri Sinangil, devreye aldığı kapsamlı kampanya ile “60 Yıllık Tarifler”...

İrmikli Tatlı Börek

İrmikli Tatlı Börek

Fotoğraf: Hande Göksan - Prodüksiyon: İnci Bak (6 Kişilik) Malzemeler: 3 adet hazır yufka 125 gram tereyağı 1 litre süt 5 çorba kaşığı irmik 2 su bardağı su 2,5 su bardağı toz şeker 1 çay kaşığı limon suyu Hazırlanışı: Şerbeti için sos; Tenceresinde şekeri ve suyu yoğun...

Page 27 of 1209 1 26 27 28 1.209

Follow & Subscribe

Instagram