Karadut Kompostosu

Karadut Kompostosu

Fotoğraf: Murat ERDOĞAN - Yapım: İnci BAK (6 Kişilik) Malzemeler: 500 gram taze dut 1 tatlı kaşığı limon suyu 7 su bardağı su 7 çorba kaşığı toz şeker 1 adet çubuk tarçın Hazırlanışı: Suyu, tarçın çubuğunu ve şekeri tencereye alın. Orta ateşte 5 dakika boyunca kaynatın....

Tirit

Tirit

Fotoğraf: Caner ALAY (4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram dana eti 3 adet domates Yarım demet maydanoz 1 adet tirit pidesi veya ekmek 1 tatlı kaşığı tereyağı Tuz, karabiber Hazırlanışı: Eti kaynar suda, tel tel olana kadar iyice haşlayın. Pide yoksa bayat ekmek dilimlerini kare şeklinde kesip...

Kağıtta Pirzola

Sarı Kirazlı Dana Kavurma

Fotoğraf: Hande GÖKSAN -Yapım: İnci BAK Yapım Asistanı: Sevil YÜCEL 1 porsiyon için Malzemeler: 4 adet kuzu pirzola 1 domates 1 dal taze kekik 1 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz, taze çekilmiş karabiber, kimyon Domatesli pilav için: 1 su bardağı pirinç 1 su bardağı sıcak su 2...

Bulgurlu Reyhan Sarma

Bulgurlu Reyhan Sarma

Fotoğraf: Hande GÖKSAN - Prodüksiyon & Yapım: İnci BAK (1 Kişilik) Malzemeler: 35-40 adet iri yapraklı reyhan Ayrıca 1 demet reyhan (tencereye sermek için) 1 kahve fincanı ince bulgur 1 kahve fincanı sıcak su 1 adet soğan 1 kahve fincanı süzme yoğurt Tuz Hazırlanışı: Bulguru çukur...

Kalburabastı

Kalburabastı

Fotoğraflar: Bahar KİTAPÇI Editör: Emine TUNADAN 6 Kişilik Malzemeler: 2 su bardağı eritilmiş margarin 1 su bardağı süt 1 paket karbona Un İç Harcı İçin: 350 gram iri kırılmış ceviz 2 yemek kaşığı toz şeker Şerbeti için: 2 su bardağı toz şeker 2 su bardağı su...

Page 20 of 1209 1 19 20 21 1.209

Follow & Subscribe

Instagram