Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Pratik Yemekler

Hingel

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Pratik Yemekler
488 5
0
Hingel
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler;

İç malzeme;

•2 adet orta boy patates
•2 adet kuru soğan
•Tuz, karabiber
Hamur malzemesi;
•1 adet yumurta
•1 çay bardağı su
•Tuz, aldığı kadar un

Hingel Tarifi;

1. Patatesleri haşlayın. Soyun ve ezin.
2. Soğanı yemeklik doğrayın. Sıvı yağda kavurun.
3. Patates, soğan, tuz ve karabiberi karıştırın.
4. Yumurta, su ve tuzu aldığı kadar unla karıştırın. Sıkı bir hamur
yoğurun.
5. Hamuru yarım saat dinlendirin.
5. Hamuru unlayarak merdane ve oklava ile yufkadan biraz kalın
olacak şekilde açın.
6. Hamuru 10 santimlik karelere bölün.
7. İç malzemeyi koyup uzunlamasına çimdikleyerek katlayın.
8. Kaynar tuzlu suda haşlayın. Servis tabağına alın.
9. Üzerine kızdırılmış tereyağı gezdirin. Bu şekilde servis edin.
10. Arzunuza göre üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos dökebilirsiniz.

Tags: Basit Yemekler
Previous Post

Diyet Tost

Next Post

Safranlı Yulaf Üzerinde Sebzeli Sote Piliç

Yemek Zevki Editör

Next Post
Safranlı Yulaf Üzerinde Sebzeli Sote Piliç

Safranlı Yulaf Üzerinde Sebzeli Sote Piliç

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki