Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Salata Tarifleri

Hardal Tohumlu Pirinç Salatası

by Yemek Zevki Editör
11 Kasım 2014
in Salata Tarifleri
473 20
0
Hardal Tohumlu Pirinç Salatası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

13

 

Hardal Tohumlu Pirinç Salatası Malzemeler:

> 4 kahve fincanı pirinç (Tercihen baldo pirinç)

> 1 çay bardağı haşlanmış nohut

> 1 küçük kase yeşil zeytin (Çekirdekleri çıkartılmış)

> 1 kahve fincanı kuru üzüm

> 4-5 dal kıyılmış taze nane

> 1 çay kaşığı hardal tohumu

> 1 çorba kaşığı sızma zeytinyağı

> 1 tatlı kaşığı hardal > Tuz

> 1 küçük kase nar tanesi (Tercihen tatlı nar)

Hardal Tohumlu Pirinç Salatası Hazırlanışı:

Pirinci sıcak suda 15 dakika beklettikten sonra yıkayıp iyice süzün. Kuru üzümü de içi sıcak su dolu ayrı bir kapta yarım saat kadar bekletin. Tencereye 1 litre kadar suyu ilave edip kaynamaya bırakın. Su kaynayınca pirinci ekleyin. 10 dakika haşladıktan sonra soğuk suyun altında yıkayıp süzün. Sosu için; Zeytinyağını, hardalı, hardal tohumunu ve tuzu küçük bir kasede çırpın. Hazırladığınız sosu önceden haşlayıp süzdüğünüz pirince ekleyin, iyice karıştırın. Kalan malzemeyi de ilave edip tatlandırın. Soğuk servis yapın.

 

Tags: Hardal Tohumlu Pirinç SalatasıHardal Tohumlu Pirinç Salatası HazırlanışıHardal Tohumlu Pirinç Salatası MalzemelerHardal Tohumlu Pirinç Salatası TarifiPirinç Salatası
Previous Post

“the globe”un Konsept Menüleriyle Sonbahar Her Zamankinden Daha Lezzetli

Next Post

Tahin Soslu Buğday Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Tahin Soslu Buğday Salatası

Tahin Soslu Buğday Salatası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki