Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Hamburger Köfte

by Yemek Zevki Editör
14 Ekim 2013
in Et Yemekleri
478 15
0
Hamburger Köfte
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

hamburger_kofte1Malzemeler:

500 gram kıyma

75 gram kuyruk yağı

Tuz, karabiber

1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz

1tatlı kaşığı hardal

Hamburger için:

4 adet orta boy hamburger ekmeği

1 adet domates

Birkaç yaprak marul

1 tatlı kaşığı hardal

1 çorba kaşığı mayonez

1 tatlı kaşığı ketçap

 

Hazırlanışı:

Kıymayı çukur bir kaba alın. Kuyruk yağını (isteğe göre), tuzu, kıyılmış maydanozu, hardalı ve tuzu ilave ederek yoğurun. Karışımı dört eşit parçaya bölün. Her birini avucunuza alın ve yassılaştırarak hamburger köfteleri hazırlayın. Köftelerin her iki tarafını ızgarada pişirin.

Hamburgerin içini tatlandırmak için domateslerin çekirdeklerini ve suyunu temizledikten sonra dilimleyin. Marulları yıkayıp kıyın ve mayonez ile tatlandırın. Hamburger ekmeğinin arasına dilimlenmiş domatesi, mayonezli marulu, ketçabı ve köfteyi düzenli bir şekilde yerleştirin. İsteğe göre patates kızartması ile birlikte hemen servis yapın.

Tags: Et Yemekleri
Previous Post

Çiftlik Salatası

Next Post

Ballı Tavuk Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ballı Tavuk Salatası

Ballı Tavuk Salatası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki