Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Güveçte Kuru Fasulye

by Yemek Zevki Editör
05 Aralık 2014
in Tarifler
468 25
0
Güveçte Kuru Fasulye
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

14

Güveçte Kuru Fasulye Malzemeler:

> 600 gram İspir kuru fasulyesi > 1 adet soğan

> 1 adet çarliston biber > 300 gram tereyağı

> 2 çorba kaşığı domates salçası > 1 tatlı kaşığı biber salçası

> 4 su bardağı et suyu > Yarım çay kaşığı toz şeker

> 1-2 damla limon suyu, tuz

Güveçte Kuru Fasulye Hazırlanışı:

Fasulyeyi bir gece öncesinden ıslatın ve ertesi gün süzün. Kıyılmış soğan ve biberi tereyağında kavurun. Salçaları ekleyin ve 1-2 dakika daha kavurun. Ardından fasulyeyi katın ve kısık ateşte kavurmaya devam edin. Suyunu ekleyin ve 5 dakika kaynatın. Toz şeker, limon suyu ve tuzu ilave edin. Bir taşım kaynadıktan sonra büyük bir güvece boşaltın. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 45 dakika pişirin. Güveciniz hazır, afiyet olsun.

Tags: Güveçte Kuru FasulyeGüveçte Kuru Fasulye HazırlanışıGüveçte Kuru Fasulye MalzemelerGüveçte Kuru Fasulye Tarifi
Previous Post

Karalahana Sarması

Next Post

Baklava Yufkasında Saray Burma

Yemek Zevki Editör

Next Post
Baklava Yufkasında Saray Burma

Baklava Yufkasında Saray Burma

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki