Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Girit Usulü Deniz Börülcesi

Girit Usulü Deniz Börülcesi

Puan ver

2472Malzemeler:

İki demet deniz börülcesi

Tarator Sosu İçin:

1 dilim bayat ekmek içi

3 diş sarımsak

Yarım su bardağı zeytinyağı

1 adet limonun suyu

Hazırlanışı:

Deniz börülcesini ayıklayıp yıkayın. Kaynar suda 15 dakika yumuşayıncaya kadar haşlayıp süzün ve hemen buzlu suyun içine atın. Birkaç dakika sonra süzerek alın. Börülcelerin çalı kısımlarını sıyırarak ayıklayın. Tarator sosu malzemelerini mutfak robotundan karıştırın. Oluşan yoğun sosu deniz börülcesinin üzerine dökün.

OKU ➤  Paşabahçe Mağazaları’dan İstanbul’un Güzelleri Koleksiyonu

Tavsiye

Mini Kruvasan

Çay saatinizi renklendirecek tarifler

Puan ver Çay saatinizi renklendirecek tarifler Polat Renaissance Hotel Yeşilköy’ün Pasta Şefi Ercan Yıldız, mutfakta …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz