Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Haber Turu

Gaggenau 400 Serisi Buharlı Fırınlar ile profesyonel pişirme evlerde

by Yemek Zevki Editör
12 Haziran 2013
in Haber Turu
478 15
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


İlk kez Living Kitchen Uluslararası Mutfak Mobilyaları ve Aksesuarları Fuarı’nda görücüye çıkarılan Gaggenau 400 Serisi Buharlı Fırınlar, yüksek işlevsellik oranları ve çarpıcı tasarımlarıyla öne çıkıyor. Profesyonel teknoloji ve zarif tasarımı ev mutfaklarına getiren Gaggenau 400 Serisi’nde, 76 ve 60 cm genişliğinde buharlı fırınlar bulmak mümkün.  

Lüks mutfak aletleri sektörünün önemli markası Gaggenau’nun yeni 400 fırın serisi, 76 ve 60 cm genişliğe sahip. Masif paslanmaz çelik buharlı fırınlar, heykelsi tasarımlarıyla mutfaklarda göz kamaştırıyor. Gaggenau 400 buharlı fırınlar, aynı zamanda, pek çok kombinasyon olanağı da sunuyor. Önden 47 mm çıkıntıyla monte edilebilen fırınlar, kapaksız ve tutamaksız yüzeyleri ve kapılarıyla çarpıcı bir görüntü oluşturuyor. Fırınlar ayrıca, TFT dokunmatik ekranlı bir kumanda modülüne de sahip. Kolay ve sezgisel kullanım olanaklarıyla öne çıkan bu modül, otomatik kapı açma gibi yepyeni fonksiyonları ile de çok ayrıcalıklı.

FARKLI YEMEK PİŞİRME ALIŞKANLIKLARINA VE TERCİHLERİNE UYGUN MÜKEMMEL ÇÖZÜMLER

Gaggenau 400 Serisi buharlı fırınlar, sadece paslanmaz çelik ve cam gibi seçkin malzemelerden üretiliyor. 76 veya 60 cm genişliğindeki cihazların ön kısımlarının arkaları paslanmaz çelik malzemeyle kaplı. Cihazların kapıları, 180 derece açıyla açılabiliyor. Her cihaz, diğer cihazlarla kombine edilse bile kendi benliğini koruyacak şekilde tasarlanmış. 45 cm yüksekliğindeki cihazlarla, gerek üst üste üçlü, gerekse yan yana kombinasyonlar şeklinde çok sayıda olanak gerçekleştirilebiliyor. Cihazın alt veya üst tarafına tasarlanabilen kumanda modülü sayesinde bireysel istekler de gerektiği gibi karşılanabiliyor.

GAGGENAU 400 SERİSİ BUHARLI FIRINLAR İLE BASINÇSIZ BUHARDA PİŞİRME OLANAĞI

76 cm ve 60 cm genişliğindeki tüm Gaggenau buharlı fırın modelleri, 30°C ve 230°C aralığında elektronik olarak ayarlanabilen ve %0,
%30, %60, %80 oranlarında buhar veya %100 oranında nemle kombine edilebilen sıcak hava ile birlikte basınçsız buharda pişirme olanağı da sağlıyor. BS 484 ve BS 485 modelleri ile BS 470/471 ve BS 474/475 modellerinin paslanmaz çelik pişirme alanı 44 litrelik kullanım hacmine sahip. Et iç sıcaklık sensörleri ve 230 °C sıcaklığa kadar hava dolaşımı ve buharla kombine edilebilen yüzey ızgaralarıyla donatılmış olan bu modellerin, ayrıca sabit bağlantılı bir su girişi ve tahliyesi de bulunuyor. Paslanmaz çelik pişirme alanı 43 litrelik kullanım hacmine sahip BS 450/451 ve BS 454/455 modelleri ise et iç sıcaklık sensörü ve 1,3 litre kapasiteli bir su haznesiyle donatılmış.

GAGGENAU 400 SERİSİ BUHARLI FIRINLARIN ENERJİ SINIFI: A

Gaggenau 400 serisindeki tüm buharlı fırın modelleri A enerji verimlilik sınıfında olduğundan sağladığı enerji tasarrufu ile doğaya da katkıda bulunuyor.

 

Tags: Ana YemeklerBalık
Previous Post

Kebabın ustasından leziz iftar sofraları!

Next Post

Tefal Dondurmacım ile Evde Dondurma Keyfi

Yemek Zevki Editör

Next Post

Tefal Dondurmacım ile Evde Dondurma Keyfi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki