Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Balık Yemekleri

Fırında Palamut

by Yemek Zevki Editör
15 Ekim 2014
in Balık Yemekleri
473 20
0
Fırında Palamut
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

2

 

Fırında Palamut İçin Malzemeler:

> 2 adet palamut (Fileto halinde)

> 1 adet soğan

> 1 çorba kaşığı zeytinyağı

> Tuz, karabiber

Fırında Palamut Sosu İçin:

> 1 adet limonun suyu

> 1 çay kaşığı hardal

> 2 dal taze soğan

> 7-8 dal dereotu

> 1 çorba kaşığı kapari

> 4-5 çorba kaşığı zeytinyağı

> Taze çekilmiş karabiber

Fırında Palamut Hazırlanışı:

Soğanı soyup ince ince dilimleyin ve yağlı kağıdın üzerine dizin. Fileto palamutları da soğanların üzerine yerleştirin. 1 çorba kaşığı zeytinyağını filetoların üzerine dökün. Tuzu ve karabiberi de serpin. 200 dereceye ayarlı fırında 12-15 dakika pişirin. Sosu için; Limon suyu ile hardalı çukur bir kasede çırpın. Dereotunu, taze soğanı va kaparileri de çok ince kıyıp ekleyin. Zeytinyağı ve taze çekilmiş karabiberi de ilave ederek tatlandırın. Sosunuz hazırdır. Balığı sosla birlikte servis yapın.

Tags: Balık
Previous Post

Balık Çorbası

Next Post

Kağıtta Deniz Börülceli Hamsi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kağıtta Deniz Börülceli Hamsi

Kağıtta Deniz Börülceli Hamsi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki