Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Fırında Kuzu Eti ve Zahterli Ev Eriştesi

by Yemek Zevki Editör
12 Ekim 2015
in Et Yemekleri
483 10
0
Fırında Kuzu Eti ve Zahterli Ev Eriştesi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

firinda-kuzu-eti

Fırında Kuzu Eti ve Zahterli Ev Eriştesi

Fırında Kuzu Eti ve Zahterli Ev Eriştesi için Malzemeler:
500 gram kemikli kuzu eti
1 adet havuç
1 adet soğan
1 dal kereviz sapı
3 adet karanfil
Zahterli Erişte İçin:
2 su bardağı ev eriştesi
1 dal taze zahter
2 su bardağı et suyu
1 çorba kaşığı tereyağı
Tuz

Fırında Kuzu Eti ve Zahterli Ev Eriştesi Hazırlanışı:
Eti tencereye alın. İrice doğranmış havucu, soğanı, karanfili ve kereviz sapını ekleyin. Üzerini iki misli geçecek kadar su ilave edin. Kısık ateşte etler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 5-6 saat pişirin. Erişte için; Tereyağını tencerede eritip ev eriştelerini iyice kavurun. Et suyunu, tuzu ve yaprak yaprak ayrılmış taze zahteri ekleyin. Yüksek ateşte bir taşım kaynatıp ateşi kısın. Tencerenin kapağını kapatın. Suyunu çekene kadar pişirin. Erişteyi servis tabağına alın, üzerine eti yerleştirin. Sıcak sıcak servis yapın.

Tags: fırında kuzu etiFırında Kuzu Eti ve Zahterli Ev EriştesiFırında Kuzu Eti ve Zahterli Ev Eriştesi HazırlanışıFırında Kuzu Eti ve Zahterli Ev Eriştesi MalzemeleriFırında Kuzu Eti ve Zahterli Ev Eriştesi Nasıl Yapılırkuzu etizahterli ev eriştesi
Previous Post

LAV ile Kahve Molası

Next Post

Tarhana Mantısı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Tarhana Mantısı

Tarhana Mantısı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki