Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Fırında Baget Börek

by Yemek Zevki Editör
09 Kasım 2015
in Hamur İşi Tarifleri
463 30
0
Fırında Baget Börek
741
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

firinda-baget-borek

Fırında Baget Börek Tarifi

Fırında Baget Börek İçin Malzemeler:
1 adet büyük boy baget ekmeği
100 gram rendelenmiş mozzarella peyniri
1 adet küçük boy domates
1 çorba kaşığı doğranmış zeytin
1 adet sivribiber
1 adet kapya biber
3-4 dal maydanoz
4-5 dilim sucuk
2-3 dilim jambon

Fırında Baget Börek Hazırlanışı:
Baget ekmeğini ikiye kesin, ve uç kısımlarından başlayıp uzun ve küçük bir kaşık yardımı ile içini (çok fazla
çıkmayacaktır) çıkartın. İç malzemesi için; Kalan tüm malzemeyi küçük küçük doğrayıp bir kapta harmanlayın.
Bu karışımı her iki yarım ekmeğin içlerine doldurun. Baget ekmeklerini folyo kağıda sarın. 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin. Fırından alın, ekmeği dikkatlice folyolarından çıkartıp dilimledikten sonra sıcak sıcak servis yapın.

Tags: baget börekBörekFırında Baget BörekFırında Baget Börek HazırlanışıFırında Baget Börek İçin MalzemelerFırında Baget Börek Nasıl YapılırFırında Baget Börek Tarifi
Previous Post

Kıymalı Mini Baget Ekmek

Next Post

Fırında Hellimli Kepekli Baget

Yemek Zevki Editör

Next Post
Fırında Hellimli Kepekli Baget

Fırında Hellimli Kepekli Baget

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki