Ana Sayfa » Tarifler » Hamur İşi Tarifleri » Fırında Baget Börek

Fırında Baget Börek

firinda-baget-borek

Fırında Baget Börek Tarifi

Fırında Baget Börek İçin Malzemeler:
1 adet büyük boy baget ekmeği
100 gram rendelenmiş mozzarella peyniri
1 adet küçük boy domates
1 çorba kaşığı doğranmış zeytin
1 adet sivribiber
1 adet kapya biber
3-4 dal maydanoz
4-5 dilim sucuk
2-3 dilim jambon

Fırında Baget Börek Hazırlanışı:
Baget ekmeğini ikiye kesin, ve uç kısımlarından başlayıp uzun ve küçük bir kaşık yardımı ile içini (çok fazla
çıkmayacaktır) çıkartın. İç malzemesi için; Kalan tüm malzemeyi küçük küçük doğrayıp bir kapta harmanlayın.
Bu karışımı her iki yarım ekmeğin içlerine doldurun. Baget ekmeklerini folyo kağıda sarın. 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin. Fırından alın, ekmeği dikkatlice folyolarından çıkartıp dilimledikten sonra sıcak sıcak servis yapın.

OKU ➤  Karadut Kompostosu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir