Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler İftar Yemekleri

Antrkot Eşliğinde Fırın Mücver

by Yemek Zevki Editör
11 Haziran 2016
in İftar Yemekleri, Tarifler
488 5
0
Antrkot Eşliğinde Fırın Mücver
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

mucverli-antrikot

Antrkot Eşliğinde Fırın Mücver

(4 Kişilik)

Antrkot Eşliğinde Fırın Mücver İçin Malzemeler:

1 kilo dana antrkot

2 adet havuç

2 adet kabak

2 adet patates

1 su bardağı süt

5 adet yumurta

Dereotu, maydanoz, tuz, karabiber

 

Antrkot Eşliğinde Fırın Mücver Hazırlanışı:

Antrkotlar hariç bütün sebzeleri rendelendikten sonra sebze karışımını süt, yumurta, tuz, karabiber, doğranmış dereotu ve maydanozla harmanlayın. Harcı bir tepsiye alın ve 180 dereceye ayarlı fırında 30 dakika süreyle pişirin.

Diğer taraftan taze dağ kekiği, taze biberiye, sıvı yağ ve sarımsakla marine edilmiş antrkotlar ızgarada veya döküm tavada kızartıp mücverle servis edin.

#AntrkotEşliğindeFırınMücver #AntrkotEşliğindeFırınMücverTarifi #FırınMücver #FırınMücverTarifi #YemekZevki #YemekZevkiDergisi

Tags: AntrkotEşliğindeFırınMücverAntrkotEşliğindeFırınMücverTarifiFırınMücverFırınMücverTarifiyemekzevkiYemekZevkiDergisi
Previous Post

Antepfıstıklı ve Tel Kadayıflı Kazandibi

Next Post

Güllaç

Yemek Zevki Editör

Next Post
Güllaç

Güllaç

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki