Ana Sayfa » Haber Turu » Filiz Makarna ve Ebru Omurcalı, Mardin ile Diyarbakır’da makarna severlerle buluştu

Filiz Makarna ve Ebru Omurcalı, Mardin ile Diyarbakır’da makarna severlerle buluştu


Türkiye’nin 40 yıllık vazgeçilmez lezzeti Filiz, 20-23 Şubat tarihleri arasında Mardin ve Diyarbakır’da düzenlenen özel etkinliklerde makarna severler ile bir araya geldi.

Geleneksel Türk mutfağının temsilcisi Filiz makarnanın marka yüzü şef yazar Ebru Omurcalı’nın Anadolu’yu bir uçtan bir uca gezeceği etkinlikler serisinin ilki 20-23 Şubat tarihleri arasında Mardin ve Diyarbakır’da, makarna severlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Mardinli ve Diyarbakırlı hanımlar başta olmak üzere, ziyaretçilerin sıcak ilgisiyle gerçekleşen etkinliklerde; katılımcılar sürpriz hediyeler eşliğinde, hem şef yazar Ebru Omurcalı ile sohbet etme hem de yörelerinin bilindik lezzetleriyle yeniden yorumlanan çok özel makarnaları tatma fırsatını elde ettiler.

İlk etabı Mardin ve Diyarbakır’ın büyüleyici atmosferinde gerçekleşen etkinliklerde şef yazar Ebru Omurcalı Mardin’de geleneksel Mardin Mutfağı lezzetlerinden Havuçlu Haşu Pilavı ve Alluciye’yi, Diyarbakır’da da yörenin sevilen tatları Ayva Aşı ve Livinç Aşı
Çorbası’nı kendine has yorumuyla ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Geleneksel Türk mutfağının temsilcisi Filiz’in marka yüzü Ebru Omurcalı’nın yöresel tariflerle hazırladığı birbirinden lezzetli makarnalar ile bir sonraki durağı Mart ayında Adana ve Gaziantep olacak. Filiz Makarna ve Ebru Omurcalı yöresel tatları makarna ile buluşturarak Anadolu’nun diğer şehirlerini ziyaret etmeye devam edecek.

OKU ➤  Burgu Yiyorum Ne Susuyorum Ne Acıkıyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir