Fasulye

Puan ver

fasulye

Malzemeler

200 gram kuru fasulye

2 yemek kaşığı margarin

50 gram kuşbaşı doğranmış et

1 adet soğan

1 yemek kaşığı salça

Tuz

Su

Hazırlanışı

Fasulyeyi haşlayın, haşlandıktan sonra dinlendirin. Margarini kızdırın. İçine eti alın, et pişmeye yakın doğradığınız yarım soğanı içine ekleyin. Soğan öldükten sonra salçayı ekleyin. Salça kızardıktan sonra fasulyeye ekleyin. Fasulyenin üzeri bir parmak kadar geçecek kadar su ekleyin. 10 dakika sonra yemeğiniz hazırdır.

OKU ➤  Amerika’nın dünyaca ünlü hamburger zinciri Fatburger, Tünel Meydanı’nda

Tavsiye

Fıstık Ezmeli Kakaolu Kek

Puan ver Fıstık Ezmeli Kakaolu Kek (6 Kişilik)   Malzemeler: 3 adet yumurta 100 gram …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz