Ana Sayfa » Haber Turu » Faruk Güllüoğlu’ndan Ramazana Özel Osmanlı Tatlıları

Faruk Güllüoğlu’ndan Ramazana Özel Osmanlı Tatlıları


Tam 143 yıldır babadan oğula aktarılan bilgi ve deneyimle yoluna devam eden Faruk Güllüoğlu, Ramazan ayıyla birlikte yıllarca Osmanlı Saraylarında üretilen tarihi tatlıları üretmeye başlayarak müşterilerinin beğenisine sundu.

Fıstıklı Kuş Yuvası’ndan Cevizli Dilber Dudağı’na, Fındıklı Bohça’dan Bademli Dürüm’e kadar 10 farklı Osmanlı tatlısını üretim ve satışına başlayan Faruk Güllüoğlu, tarihi saray lezzetlerini evlere taşıyor.

Geleneksel ve modern mutfak kültürünü modern bir mağazacılık konseptiyle başarıyla temsil eden Faruk Güllüoğlu, Ramazan’a özel olarak sunduğu lezzetli iftar ve sahur menülerine eklediği Osmanlı Saray tatlılarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Ramazan ayıyla birlikte yıllarca Osmanlı Saraylarında üretilen tatlıları üretmeye başlayarak müşterilerinin beğenisine sunan Faruk Güllüoğlu, tarihi lezzetleri evlere taşıyor. Fıstıklı Kuş Yuvası, Cevizli Dilber Dudağı, Fıstıklı Şam Tatlısı, Bademli Dürüm, Cevizli Halep Sarma, Fıstıklı Halep Sarma, Fındıklı Bohça, Fıstıklı Bohça, Sultaniye Tatlısı ve Hilal Kadayıf gibi 10 farklı tarihi Osmanlı tatlısı, ramazan ayından başlayarak Faruk Güllüoğlu mağazalarında özel tarif ve lezzetleriyle satışa sunuluyor. Faruk Güllüoğlu, Ramazan ayı boyunca kendi ürettiği 1 milyon porsiyondan fazla baklava ve türevi tatlıyı müşterileriyle buluşturmayı amaçlıyor.

OKU ➤  Datça Usulü Çağlalı Cacık

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir