Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Haber Turu

Faruk Güllüoğlu’ndan Ramazana Özel Osmanlı Tatlıları

by Yemek Zevki Editör
18 Temmuz 2014
in Haber Turu
478 15
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Tam 143 yıldır babadan oğula aktarılan bilgi ve deneyimle yoluna devam eden Faruk Güllüoğlu, Ramazan ayıyla birlikte yıllarca Osmanlı Saraylarında üretilen tarihi tatlıları üretmeye başlayarak müşterilerinin beğenisine sundu.

Fıstıklı Kuş Yuvası’ndan Cevizli Dilber Dudağı’na, Fındıklı Bohça’dan Bademli Dürüm’e kadar 10 farklı Osmanlı tatlısını üretim ve satışına başlayan Faruk Güllüoğlu, tarihi saray lezzetlerini evlere taşıyor.

Geleneksel ve modern mutfak kültürünü modern bir mağazacılık konseptiyle başarıyla temsil eden Faruk Güllüoğlu, Ramazan’a özel olarak sunduğu lezzetli iftar ve sahur menülerine eklediği Osmanlı Saray tatlılarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Ramazan ayıyla birlikte yıllarca Osmanlı Saraylarında üretilen tatlıları üretmeye başlayarak müşterilerinin beğenisine sunan Faruk Güllüoğlu, tarihi lezzetleri evlere taşıyor. Fıstıklı Kuş Yuvası, Cevizli Dilber Dudağı, Fıstıklı Şam Tatlısı, Bademli Dürüm, Cevizli Halep Sarma, Fıstıklı Halep Sarma, Fındıklı Bohça, Fıstıklı Bohça, Sultaniye Tatlısı ve Hilal Kadayıf gibi 10 farklı tarihi Osmanlı tatlısı, ramazan ayından başlayarak Faruk Güllüoğlu mağazalarında özel tarif ve lezzetleriyle satışa sunuluyor. Faruk Güllüoğlu, Ramazan ayı boyunca kendi ürettiği 1 milyon porsiyondan fazla baklava ve türevi tatlıyı müşterileriyle buluşturmayı amaçlıyor.

Tags: Ana YemeklerBasit Yemekler
Previous Post

Yoğurtlu Soğuk Avokado Çorbası

Next Post

Ramazan Bayramı’nı Kilo Almadan Atlatmak İçin Mönü

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ramazan Bayramı’nı Kilo Almadan Atlatmak İçin Mönü

Ramazan Bayramı’nı Kilo Almadan Atlatmak İçin Mönü

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki