Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler

Etli Yeşil Mantı

by Yemek Zevki Editör
10 Temmuz 2016
in Tarifler
473 20
0
Etli Yeşil Mantı
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

etli-yesil-manti

 

Etli Yeşil Mantı İçin Malzemeler

İç Harcı İçin:

200 gram kıyma

Sarımsak

Baharat

Maydanoz

Hamuru İçin:

400 gram un

100 gram haşlanmış robottan geçmiş ıspanak

2 yemek kaşığı sıvı yağ

Tuz

Domates Sos İçin:

5 adet domates rendesi

1 yemek kaşığı domates salçası

20 ml. zeytinyağı

100 ml. su

Karabiber, tuz

 

Etli Yeşil Mantı Hazırlanışı

Sosu için; zeytinyağını tavaya ekleyin. Salça ilave edin. Üzerine rendelenmiş domatesleri ekledikten sonra su dökün. Baharatlarla tatlandırın ve kaynatın.

Hamuru yoğurup 20 dakika dinlendirin. Yuvarlak formda açın. Kalınlığı orta incelikte olmalı. Kare formunda kesin ve içine kıyma ekleyip kapatın. Et suyunda haşlayın. Domates sos ve yoğurt ile servis edin.

Tags: Etli Yeşil MantıEtli Yeşil Mantı MalzemelerEtli Yeşil Mantı TarifiYeşil Mantı
Previous Post

Pancarlı Haydari

Next Post

Ayva Tatlısı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ayva Tatlısı

Ayva Tatlısı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki