Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler İftar Yemekleri

Etli Yaz Türlüsü

by Yemek Zevki Editör
26 Haziran 2015
in İftar Yemekleri, Tarifler
468 25
0
Etli Yaz Türlüsü
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Etli-Yaz-Türlüsü-Yemek-ZevkiEtli Yaz Türlüsü İçin Malzemeler:

250 gram kuzu kuşbaşı

Yarım kilo taze fasulye

1 su bardağı sıvı yağ

100 gram havuç

100 gram mantar

100 gram bezelye

1 adet kuru soğan

4 diş sarımsak

2 adet patlıcan

1 adet patates

1 çorba kaşığı salça

1 çay kaşığı karabiber

1 çay kaşığı tuz

2 su bardağı su

2 adet soyulmuş doğranmış domates

(4 Kişilik) 

Etli Yaz Türlüsü İçin Hazırlanışı:

Soğanı, sarımsağı ve eti tencerede bir miktar kavurup havucu, mantarı ve fasulyeyi ekleyip bir süre daha kavurun. Ardından salça, su, tuz ve karabiberi katıp pişmeye bırakın. Patlıcanı ve patatesi ayrı bir yerde kızartın. Ufak bir tepsiye pişmiş olan türlüyü yayın. Üzerine patates ve patlıcanları ilave edip, servis aşamasına geçin.

Tags: Etli Yaz TürlüsüEtli Yaz Türlüsü HazırlanışıEtli Yaz Türlüsü MalzemelerEtli Yaz Türlüsü Tarifiiftariftar saatiRamazan ayıramazan menüsüyemekyemek zevki
Previous Post

Meşhur Süleymaniyeli Kuru Fasulyesi

Next Post

İslim Kebabı     

Yemek Zevki Editör

Next Post
İslim Kebabı     

İslim Kebabı     

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki