Ana Sayfa » Tarifler » Çorba Tarifleri » Etli Keşkek Çorbası

Etli Keşkek Çorbası

Puan ver

etli-keskek-corbasi

Etli Keşkek Çorbası Tarifi

Etli Keşkek Çorbası İçin Malzemeler:
1 kilo kuzu gerdan
1 su bardağı
dövülmüş buğday
2 adet havuç
2 adet domates
Bir kaç dal dere otu
1 yemek kaşığı tepeleme tereyağı
1 adet kapya biber

Etli Keşkek Çorbası Hazırlanışı:
Buğdayı önceden haşlayın, kuzu etini ince ince doğrayın. Havucu rendeleyin, kapya biber doğrayın, tereyağında
kavurun. Diğer malzemeleri ilave edin. Kavrulan harca suyunu verin. Tuz ve karabiberini ayarladıktan sonra
dereotunu atın. Sıcak sıcak servis edin.

OKU ➤  Ramazan Sofranızdan Çorbayı Eksik Etmeyin

Tavsiye

Babaannem’in Yemekleri...

Babaannem’in Yemekleri…

Puan ver Babaannem’in Yemekleri… Bayram demek benim için aile demek. Ailemden ayrı tatil yaparak geçirdiğim …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz