Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

Etli Dolma

by Yemek Zevki Editör
31 Temmuz 2014
in Haber Turu
483 10
0
Etli Dolma
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

2482Malzemeler:

8 adet dolmalık biber

3 su bardağı pirinç

4 adet domates

Dereotu, nane, maydanoz

Tuz, sumak

3 adet soğan

Yarım çay bardağı zeytinyağı

500 gram kemikli kuzu eti

Hazırlanışı:

Pirinci yıkayıp sıcak suda bekletin. Daha sonra süzüp domatesleri ve soğanları rendeleyin. 1 büyük kase kadar kıyılmış yeşilliği, sumağı, zeytinyağını ve tuzu ilave edin. İç malzemeniz hazırdır. Dolmalık biberlerin saplarını ve çekirdeklerini temizledikten sonra iç malzeme ile doldurun.

Kemikli etleri yıkayıp dolmayı pişireceğiniz tencerenin altına dizin. Üzerini örtecek kadar su ilave edin. Yarım saat kadar pişirdikten sonra içlerini doldurduğunuz biberleri  etlerin üzerine yerleştirin. Dolmaların üzerini geçmeyecek kadar da suyunu ekleyin. Çok kısık ateşte pirinçler yumuşayıncaya kadar pişirin.

Tags: Ramazan Yemekleri
Previous Post

Böğürtlen Reçeli

Next Post

Plombir Dondurma

Yemek Zevki Editör

Next Post
Plombir Dondurma

Plombir Dondurma

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki