Şölen Tadında Yemekler Polat Renaissance Hotel Yeşilköy’ün şeflerinden Serkan Yaman bize hem geleneksel, hem yapımı ve malzemesini bulması kolay et yemekleri tarifleri paylaştı. Geleneksel tatlılar ise yine aynı ekipten şef Ercan Yıldız’a ait… Fotoğraflar: Hande GÖKSAN – Fotoğraf Asistanı: Murat ERDOĞAN Prodüksiyon: İnci BAK Şekerpare (4 Kişilik) Malzemeler: 200 gram margarin 1 su bardağı pudra şekeri 4 …
Devamını oku »Etiket arşivi: Şekerpare Hazırlanışı
Şekerpare
Şekerpare Malzemeler: > 2 adet yumurta > 2 çay bardağı pudra şekeri > 2 çay bardağı sıvı yağ > 1 paket kabartma tozu > 3,5-4 su bardağı un > 1 çay bardağı Antepfıstığı içi Şurubu İçin: > 3 su bardağı toz şeker > 3 su bardağı su > 1 tatlı kaşığı limon suyu Şekerpare Hazırlanışı: Şerbeti için; Şekeri …
Devamını oku »