Karidesli Pirinç Salatası
Malzemeler: 2 su bardağı dondurulmuş, pişmiş karides (çözülmüş, kabukları ve damarları temizlenmiş) 1 su bardağı haşlanmış kar bezelyesi ½ su ...
Malzemeler: 2 su bardağı dondurulmuş, pişmiş karides (çözülmüş, kabukları ve damarları temizlenmiş) 1 su bardağı haşlanmış kar bezelyesi ½ su ...
(4 Kişilik) Malzemeler: 2 su bardağı kuru börülce Yarım demet maydanoz Yarım demet taze soğan 1-2 adet kırmızı kapya biberi ...
Fotoğraf: Hande GÖKSAN 4 Kişilik Malzemeler: 1 adet avokado, tercihen olgun ve orta yumuşak 1 adet büyük boy pancar 10 ...
Tarif: İnci Ülgen Bozyiğit / Selin Aktalay - Fotoğraf: Hande Göksan 4 Kişilik Malzemeler: 2 su bardağı haşlanmış buğday 2 ...
Tarif: Elvan Bahar - Fotoğraf: Caner Alay (4 Kişilik) Malzemeler: 500 gram taze fasulye 2 adet orta boy havuç 6 ...
Prodüksiyon: İnci Bak - Fotoğraf: Hande Göksan (4 Kişilik) Malzemeler: 4 kahve fincanı pirinç (Tercihen baldo pirinç) 1 çay bardağı ...
Güneş çarpmasına karşı en az iki litre su! Türkiye’nin doğusundan batısına kadar birçok ilde kavurucu sıcaklar yaşanırken, baş ağrısı, halsizlik, ...
Asuman Kerkez’den asla unutulmayacak tarifler Geçtiğimiz yıl raflarda yerini alan ‘’Anneannemin Tenceresi’’ adlı kitabıyla adından epeyce söz ettiren Yemek Yazarı ...
Deniz börülcesi ile yaza merhaba İlkbaharda fotoğraflarını çektiğim, İnci Bak’ın stilistliğini yaptığı, Süleyman Dilsiz’in yayına hazırlanan “Salataya Dair Her Şey” ...
“Hayallerimin peşinden koştum...” İstanbul Bilgi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencisi Öykü Tanrıverdi; Her şey üniversitenin Gastronomi ve Mutfak ...
© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki