Zeytinyağlı Patlıcan Pilaki
Zeytinyağlı Patlıcan Pilaki İçin Malzemeler 1 kilo kemer patlıcan 2 su bardağı sıvı yağ (kızartmak için) 1 adet büyük boy ...
Zeytinyağlı Patlıcan Pilaki İçin Malzemeler 1 kilo kemer patlıcan 2 su bardağı sıvı yağ (kızartmak için) 1 adet büyük boy ...
Fırında Mücver İçin Malzemeler: 3 adet büyük boy kabak 1 kase rendelenmiş beyaz peynir ve kaşar peyniri karışımı 1 demet ...
Mantarlı Tavuk Sarma İçin Malzemeler: 4 Adet tavuk but fileto 250 gram mantar 1 adet sivri biber 1 adet soğan ...
Zeytinyağlı Yaprak Sarma İçin Malzemeler: 500 gram asma yaprağı 500 gram pirinç 1 demet maydanoz 6 adet soğan 50 gram ...
Tarhana Çorbası İçin Malzemeler; 150 gram kıyma 3 çorba kaşığı (silme) tarhana 3 su bardağı su veya 3/2 su bardağı ...
Zonguldak’ın mutfak kültürünü ulusal ve uluslararası arenada tanıtmayı hedefleyen “Zonguldak Lezzet Atölyesi”, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda görücüye çıktı. Fuarın ...
Malzemeler: 8 adet dolmalık biber 3 su bardağı pirinç 4 adet domates Dereotu, nane, maydanoz Tuz, sumak 3 adet soğan ...
Malzemeler 1 kilo ayıklanmış yıkanmış ıspanak. 250 gram haşlanmış doğranmış mantar 2 su bardağı süt 3 yemek kaşığı beyaz un ...
Malzemeler 1 kilo temizlenmiş yağlı kuzu sırt 1 litre pastörize süt 1 su bardağı zeytin yağı 2 diş sarımsak 1 ...
Malzemeler 100 gram hafif kızarmış bonfile 100 gram esmer ince bulgur 2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 bardak ...
© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki