Malzemeler: > 190 gram un > 60 gram pudra şekeri > 24 gram toz badem > 1 tutam tuz > 20 gram kakao > 10 gram süt > 12 gram bal > 40 gram yumurta sarısı > 100 gram tereyağı Çikolatalı dolgusu için: > 100 gram yumurta > 60 gram toz şeker > 100 gram krema > 200 gram süt …
Devamını oku »Etiket arşivi: pastalar
Çilekli Panna Cotta
Malzemeler 200 gram çilek 2 yaprak jelatin 200 ml. krema 200 gram toz şeker Hazırlanışı Çilekleri blendardan geçirin. Yaprak jelatinleri suya koyup eritin ve sıkın. Çilekleri krema ve toz şeker ile tencereye koyup jelatini ekleyin. Koyulaşınca ateşten alın. Panna cotta kalıplarını streç film ile kaplayın. Tatlıyı kalıplara paylaştırıp derin dondurucuda 2 saat bekletin. 2-3 çileği kesin. Panna cottaları ters çevirip çileklerle …
Devamını oku »