Paçanga Böreği İçin Malzemeler 1 adet domates 1 adet çarliston biber 1 tutam dereotu 1 su bardağı sıvı yağ 1 adet yufka 150 gram pastırma 1 adet yumurta 200 gram rende kaşar (4 Kişilik) Hazırlanışı 1 adet yufkayı, dörde bölün. Pastırmaları, ince ince dilimleyin. Domatesleri soyarak, jülyen şekilde doğrayın. Dereotunu ince kıyarak ve rendelenmiş kaşar peynirini ilave ederek karıştırın. Her …
Devamını oku »Etiket arşivi: Paçanga Böreği Hazırlanışı
Paçanga Böreği
Paçanga Böreği Malzemeler: > 1 adet yumurta > 300 gram yufka (1,5 adet) > 42 gram pastırma > 220 gram kaşar Paçanga Böreği Hazırlanışı: Bütün yufkayı 4 eşit parçaya, yarım olanı da 2 eşit parçaya bölün. Pastırma ve kaşar ilave ederek sarın. Su veya yumurta beyazı ile yapıştırın. Yumurtanın sarısını da üzerine sürün. 175 dereceye ayarlı fırında 10 dakika süreyle pişirin ve …
Devamını oku »