Kübban Kebap Tarifi Kübban Kebap İçin Malzemeler: 500 gram iri çekilmiş kuzu kıyma 150 gram pastırma 150 gram kaşar peyniri 60 gram Antepfıstığı Yarım yemek kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 300 gram dana küşleme Kübban Kebap Hazırlanışı: İri çekilmiş kuzu kıymanın içine; ufak doğranmış pastırma, kaşar peyniri, fıstık ve baharatları ilave edip yoğurun. Şişe sapladıktan sonra üzerini, ince/ uzun dilimlenmiş küşleme et ile …
Devamını oku »Etiket arşivi: kübban
Bir Ramazan klasiği; Kübban Gaziantep Mutfağı
Gaziantep mutfağının zengin yemek kültürünü bu Ramazan’da da istanbullularla buluşturan Kübban Gaziantep Mutfağı’nın iftar sofraları görülmeye ve deneyimlemeye değer.. 2 007 yılı yılında faaliyete giren ve halen Faruk Güllüoğlu Şirketler Grubu bünyesinde hizmet vermeye devam eden Kübban Gaziantep Mutfağı; kültürümüzde yemeğin ardından tatlı yenmesinden yola çıkarak, kebabın en iyisiyle, tatlının en iyisini bir araya getirme düşüncesiyle kurulmuş. Konukların memnuniyeti ve …
Devamını oku »