Karalahana Çorbası
Fotoğraf: Hande Göksan / Yapım: İnci Bak (4-6 Kişilik) Malzemeler: 10 adet taze barbunyanın içi (yaklaşık 1 su bardağı) 7-8 su ...
Fotoğraf: Hande Göksan / Yapım: İnci Bak (4-6 Kişilik) Malzemeler: 10 adet taze barbunyanın içi (yaklaşık 1 su bardağı) 7-8 su ...
Yapım: Volkan Aslan / Nalia Karadeniz Mutfağı 8 Porsiyon İçin Malzemeler: 400 gram işlenmiş karalahana (haşlanmış doğranmış) 20 gram mısır ...
Fotoğraf: Murat ERDOĞAN - Prodüksiyon: İnci BAK (6 Kişilik) Malzemeler: 1,5 kilo yoğurt (Oda ısısında) 1 adet yumurtanın sarısı 1 ...
© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki