Go Meso, Moğol ve Orta Asya Türklerinin et ağırlıklı mutfağının temsilcisi olan Moğol Barbeküsü ile de misafirlerini eşsiz bir lezzet yolculuğuna davet ediyor. Menüsünde Uzakdoğu’dan Yakın Doğu’ya farklı mutfakların lezzetlerini bir arada sunan Go Meso’nun misafirlerine sunduğu 8 farklı pişirme tekniğinden biri de Moğol Barbeküsü. Tarihi, Moğolistan’ın geleneksel av partilerine kadar uzanan Moğol Barbeküsü kültürü, ziyafet çadırında toplanan Moğolların, avladıkları …
Devamını oku »Etiket arşivi: Go Meso
Lezzet Avcılarına Taş Fırın Deneyimi
İpek yolu boyunca hakim olan lezzetlerin ve pişirme tekniklerinin kullanıldığı Go Meso, taş fırında aroması ve özünü kaybetmeden pişen lezzetleri ile misafirlerine unutamayacakları deneyimler sunuyor. Asya’nın Çin ve Hindistan gibi çeşitli bölgelerinden gelen şefler tarafından, doğal ve yöresel ürünler kullanılarak 8 farklı pişirme tekniği ile hazırlanan lezzetlerin olduğu Go Meso, taş fırında, aroması ve özünü kaybetmeden hazırladığı yemekleri ile misafirlerinin …
Devamını oku »