Sarımsaklı Et Kapama (6 Kişilik) Pişirme Süresi: 150 Dakika (çok kısık ateşte) Malzemeler: 1 kilo kuzu veya koyun parça et (etler orta büyüklükte kesilir) 1 baş sarımsak 1 adet soğan Karabiber Tuz Hazırlanışı: Etleri yıkayın, tuz ve karabiberle ovun. Diş diş ayıklanmış sarımsaklarla berabere orta boy bir tepsinin ortasına toplu olarak yerleştirin. Etin en orta yerine bütün bir soğanı soyup …
Devamını oku »Etiket arşivi: et tarifleri
Pirinçli Tavuk Sarma
Pirinçli tavuk sarma tarifi için malzemeler 1 su bardağı pilavlık pirinç 4 parça tavuk göğüs eti 2 su bardağı su Yarım soğan 40 gr kaju fıstığı 2 yemek kaşığı ince doğranmış taze fesleğen Yarım çay kaşığı zerdeçal Yarım çay kaşığı taze rendelenmiş muskat Taze çekilmiş karabiber Tuz 1 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım tatlı kaşığı tereyağı Pirinçli tavuk sarma hazırlanışı Tavuk …
Devamını oku »