Ana Sayfa » Etiket arşivi: Çiğ Tüketimi

Etiket arşivi: Çiğ Tüketimi

Daha genç bir cilt için öneriler

Daha genç bir cilt için öneriler Yüzü her gün suyla yıkamak yeterli değil Yaşlandıkça cildimizde pek çok değişiklik meydana gelir. Cildimiz incelir, ince çizgiler, kırışıklıklar oluşur ve cilt rengi değişmeye başlar. Ciltte yaşlanmaya bağlı olarak lekelenmeler ve yeni benlerin de oluştuğunu belirten Johns Hopkins Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Lisa E. Ishii “Yaşlandıkça yüzün şekli de yavaş yavaş …

Devamını oku »

Çiğ Tüketime Dikkat!

Çiğ balıkta bulunan bir parazitin B12 vitamini eksikliğine neden olduğunu belirten uzmanlar, B12 vitamini eksikliğinin ise insanda bunama benzeri bir tabloya yol açtığını söyledi.  Nöroloji uzmanı Prof. Dr. Oğuz Tanrıdağ, ağır metallerin yüksek olduğu okyanus balıklarının çiğ tüketiminin, seksüel güçsüzlüğün yanı sıra damar yapılarının bozulması sonucu bunamaya (demans) zemin hazırlayabildiğine dikkat çekerek sınırlı tüketimin altını çizdi. Üsküdar Üniversitesi öğretim üyesi, …

Devamını oku »