Abısta (4 Kişilik) Abısta İçin Malzemeler: 5 su bardağı su Abaza peyniri Mısır unu ( kontrollü olarak aldığı kadar ) 1 tutam tuz Abısta Hazırlanışı: Suyu tencere aktarın. Kaynayınca azar azar mısır ununu ekleyin, çok katı olmayan, hafif ele yapışacak kıvama geldiğinde ateşi kısın. Sürekli karıştıra karıştıra 15 dakika boyunca pişirin. Hafif hafif yanık kokusu gelmeye başlayınca pastamız hazır demektir. …
Devamını oku »Etiket arşivi: ÇerkezYemekleri
Agurdıdırşısı – (Ezme fasulye)
Agurdıdırşısı – (Ezme fasulye) (4 Kişilik) Agurdıdırşısı İçin Malzemeler: 500 gram barbunya fasulye 1 adet büyük boy kuru soğan 2 yemek kaşığı acıka (olmazsa olmazı) Yarım çay bardağı sıvı yağ Tuz (kontrollü olarak ekleyin, çünkü acıkanın tuzu yeterli oluyor) 10 dal taze kişniş 2 dal taze sarımsak 2 adet taze soğan Agurdıdırşısı Hazırlanışı: Fasulyeyi akşamdan ıslatın. Soğanı soyup ince ince …
Devamını oku »