Ana Sayfa » Etiket arşivi: Basit Yemekler (sayfa 15)

Etiket arşivi: Basit Yemekler

Profilo’dan Aynı Anda Üç Yemek Pişirebilen Yeni Buharlı Pişirici

Profilo Ev Aletleri’nin havaya ve suya temas etmeden hem sağlıklı hem de lezzetli yemekler yapılmasını sağlayan yeni PSC1002V buharlı pişirme makinesinde sadece sebzeler değil, et de haşlanıyor hatta, sulu yemek ve pilav da yapılabiliyor. Yeni Profilo buharlı pişirici aynı zamanda yemekleri ısıtmak için de kullanılabiliyor. Üstelik 3 yemeği biranda pişirme sırasında kokular da birbirine karışmıyor. ‘Anneliğin zor şartları varsa, annelerin …

Devamını oku »

Sezon Pirinç’te Şeffaflık Dönemi

Gıda sektörünün önde gelen şirketlerinden Sezon Pirinç, ambalajda tamamen şeffaflaştı. Tüketicinin; alacağı pirinç veya bakliyatı yakından görebileceği şekilde tasarlanan paketlerde, tanelerin büyüklüğü, temiz ve hijyen olup olmadığını anlaması artık çok daha kolay. Gıda sektörünün önemli firmalarından Sezon Pirinç, ambalajda tamamen şeffaflaştı. Beş duyuya hitap eden gıda ürünlerinin, satın alınma aşamasında özellikle görme ve dokunma duyularına hitap etmesi gerektiği düşüncesiyle yola …

Devamını oku »

Pakmaya’dan Yeni Meyveli Sos

Türk tüketicisini yeni ürünler ile tanıştırmaya devam eden Pakmaya, soslar kategorisinde ‘Çikolatalı Sos’tan sonra ‘Meyveli Sos’ ürününü de piyasaya sundu. 24 Kasım 2014, İstanbul; İnovatif kimliği ile Türk tüketicisini yeni ürünler ile tanıştırmaya devam eden Pakmaya pişirme yardımcıları, pudingler ve Türk tatlılarından sonra sosla Pakmaya’dan Yeni Meyveli Sos Türk tüketicisini yeni ürünler ile tanıştırmaya devam eden Pakmaya, soslar kategorisinde ‘Çikolatalı …

Devamını oku »

Yurdagül: “Sağlıklı beslenme trendi ile bitki ve meyve çayı tüketimi artıyor”

Kış ayları yaklaşırken, vücudumuzu mevsim değişimine hazırlamanın en önemli yardımcılarından bitki ve meyve çaylarına olan ilgi de artıyor. Sağlıklı yaşam ve sağlıklı beslenme trendlerine bağlı olarak bitki ve meyve çayı tüketiminin son yıllarda arttığını vurgulayan Mutfak Ürünleri ve Margarin Sanayicileri Derneği (MÜMSAD) Başkanı Metin Yurdagül, bitki ve meyve çaylarının özellikle kış mevsiminin olumsuz etkilerinden korunmayı desteklediğini ve aynı zamanda tüketicilerin …

Devamını oku »

Yılın İlk Karı Toblerone’a Düştü!

Şeklini İsviçre’nin simgesi Alp dağlarından alan Toblerone, yeni ürünü ‘Snow Top’ için bal-badem ve nugalı çikolatasının zirvesine karlı bir dağı andıran beyaz çikolatasını ekledi. Üçgen şekli ile anılan dünyaca ünlü Toblerone, zirvesinden hiç kar eksik olmayan İsviçre’nin ünlü Alplerinden aldığı ilhamla yeni yıl için sürpriz bir ürün oluşturdu. Toblerone’un eşsiz bal-badem ve nugalı sütlü çikolatasının tepesine, yine Toblerone’un leziz beyaz …

Devamını oku »

Tefal ActiFry İle Balık Kızartmalar Artık Çok Daha Hafif Ve Sağlıklı

Balık mevsiminde Tefal ActiFry ile sadece bir kaşık yağ kullanarak hem lezzetli hem de sağlıklı hamsi, istavrit, tekir gibi küçük balık kızartmaları hazırlayabilirsiniz. Kızartma balıkları çok seviyor fakat çok yağlı oldukları için yiyemiyorsanız Tefal ActiFry imdadınıza yetişiyor. En fazla 1 kaşık yağ ile lezzetinden taviz vermeden lezzetli balıklar yapabilirsiniz. Eşsiz ve patentli Pişirme tekniği ile mutfak alışkanlıklarını kökten değiştiren Tefal …

Devamını oku »

“Kuşburnu çayı soğuk algınlığından korunmaya yardımcı oluyor”

Türk Fitoterapi Derneği Başkanı Prof. Dr. Ekrem Sezik, kuşburnu meyvesi hakkında bilgiler vererek, kuşburnunun geleneksel olarak soğuk algınlığı, üşütme ve bu hastalıklara karşı koruyucu olarak kullanıldığını söylüyor. Sezik, kuşburnu çayının aktarlardan alınmasını tavsiye etmezken, ambalajına güvenilen firmaların poşetli çaylarını öneriyor. Türk Fitoterapi Derneği Başkanı Prof. Dr. Ekrem Sezik, kuşburnunun ülkemizin hemen her bölgesinde yabani olarak yetişen, çalı şeklinde bir gül …

Devamını oku »

Backhaus Doğal Ve Katkısız Ekşi Mayalı Yeni Taş Fırın Ekmekleri İle Sofraların Tadını Artırıyor

Yüz yıllardır Anadolu topraklarında oluşturulan eşsiz ekmek tariflerini Avrupa’nın ünlü ekmek şeflerinin reçeteleriyle birleştiren Backhaus, yeni ekşi mayalı ekmeklerini sağlığına dikkat edenlerin beğenilerine sunuyor. Yulaflı, mısırlı, çavdarlı, çok tahıllı ekmeklerinin lezzeti ile fark oluşturan Backhaus, ekmek çeşitlerine yenilerini ekliyor. Ekmek ustalarının özel tarifiyle hazırlanan Fransız Bageti, Fransız ekşi mayasından yapılan Köy Ekmeği, tamamen doğal Organik Tam Buğday Ekmeği, en kaliteli …

Devamını oku »

Alarko-Leröy’den Migros’a Özel Somon Füme

Migros için “Private Label – Özel Markalı” olarak üretilen somon füme tüm Türkiye’de satışa sunuluyor. ‘Migros Somon Füme’, servise hazır şekilde geliştirilen 100 gramlık “aç ve tüket” ambalajında lezzetli, pratik ve sağlıklı bir yemek alternatifi oluyor. Alfarm Alarko-Leröy, Migros ile yaptığı işbirliği ile, Norveç’te özel kafeslerde yetiştirdiği somon balıklarını, yine kendi işleme tesislerinde katma değerli ürünlere dönüştürüyor. Yüzde yüz doğal …

Devamını oku »

Chobani’den Amerika’daki Yeni Girişimciler İçin “Chobani Gıda Kuluçkası”

Chobani, yeni projesi “Gıda Kuluçkası” ile Amerika’da, doğal ve erişilebilir gıdalara odaklanan şirketlere yatırım yaparak ölçeklenmelerine yardımcı olacak. Amerika’nın ünlü yoğurt markası Chobani, türünün tek örneği olan ve yeni gıda girişimcilerine yatırım yaparak destekleyecek Chobani Gıda Kuluçkası (Chobani Food Incubator) programını duyurdu. Program; Chobani’nin yalnızca doğal malzemelerle hazırlanan, yarının gıda endüstrisini olumlu biçimlendirecek, lezzetli, besleyici ve erişilebilir gıdaya olan inancından …

Devamını oku »