Malzemeler: 1 kilo taze barbunya içi 1 su bardağı zeytinyağı 2-3 adet tarçın çubuğu 5-6 diş sarımsak 1 adet büyük boy soğan 4 adet domates 1 çay bardağı domates püresi (hazır satılanlardan) 1 kahve fincanı kuşüzümü 2 adet havuç 1 adet et bulyon Tuz Hazırlanışı: Orta boy bir tencerede 2 litre kadar suyu kaynatın. Barbunyaları ekleyin. 15 dakika haşlayın. Suyunu …
Devamını oku »Etiket arşivi: Barbunya Tarifi
Morel Soslu Sebzeli ve Rokfor Peynirli Barbunya
Morel Soslu Sebzeli ve Rokfor Peynirli Barbunya Malzemeler: > 150 gram barbunya > 10 gram havuç > 10 gram kırmızı, sarı biber > 10 gram rokfor peyniri > 50 gram tereyağı > 20 gram sıvı yağ > Akdeniz yeşilliği > 1 adet soğan > 10 gram morel mantarı > 30 gram krema > Sarımsak > Çeri domates > Roka > 10 gram …
Devamını oku »