Levrek Beyti Tarifi Malzemeler: 400-450 gram levrek 2 dilim bayat ekmek 1 kahve fincanı sıvı yağ Tuz, pul biber, kekik, toz karabiber 1 adet orta boy salçalık kırmızı biber 2-3 dal taze soğan Yarım demet maydanoz 100 gram rendelenmiş kaşar peyniri Hazırlanışı: Ekmeklerin kenarlarını kesin, içini çıkartıp ıslattın ve suyunu iyice sıkın. Temizlenmiş levrek etini çukur bir kaba alın. Ekmek …
Devamını oku »Etiket arşivi: balık yemeği
Balık Köfte
Balık Köfte Malzemeler: 500 gram levrek eti 2 dilim bayat ekmek 1 kahve fincanı sıvı yağ Tuz, pul biber, kekik, karabiber 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber 4-5 dal taze soğan, ince kıyılmış 3-4 dal maydanoz, ince kıyılmış 50 gram rendelenmiş kaşar peyniri Balık Köfte Hazırlanışı: Levrek etini çatalla ezip çukur bir kaba alın. Bayat ekmek içlerinin kenarlarını kesin. İçini suyla ıslattıktan sonra fazla suyunu avucunuzla …
Devamını oku »