Gıdada Sahteciliğin Önüne Gıda Analizleriyle Geçiliyor
Gıda ürünlerinde sıklıkla bal, süt ve et ürünlerinde karşımıza çıkan sahte üretim insan sağlığını tehdit ediyor. Mevcut gıda analiz laboratuvarları, ...
Gıda ürünlerinde sıklıkla bal, süt ve et ürünlerinde karşımıza çıkan sahte üretim insan sağlığını tehdit ediyor. Mevcut gıda analiz laboratuvarları, ...
Şık tasarımı ve kolay kullanımıyla lezzetten ödün vermeyenlerin tercihi olan Akel Davul Fırın, Ramazan sofralarına lezzet katıyor. İftar ve sahur ...
Ramazan geldi çattı, her günün ziyafet mantığıyla hazırlandığı günler başlıyor. Sofraların bolluğuna dayanmak zaten yeterince zorken bir de diyet yapıyorsanız ...
Bu yıl beşincisi düzenlenen Benim Özsüt Pastam yarışmasının birincisi ‘Yaz Güneşim’ isimli pasta, Özsüt yaz menüsündeki yerini aldı. ‘Yaz Güneşim’, ...
Profilo, dengeli beslenmenin daha da önem kazandığı Ramazan ayında, sorumlulukları biraz daha artan anneleri yalnız bırakmıyor. Ramazan ayının her günü ...
Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı’nın Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde yürüttüğü Yemekte Denge Projesi 2013-2014 eğitim dönemini, projeyi ...
Tatlı sektörünün 65 yıllık üreticisi Gaziantepli Seyidoğlu Helva Reçel, satın aldığı Sultanbacı markasıyla baklava üretimine başladı. Halihazırda İngiltere ABD gibi ...
İzhar Karadeniz Restaurant’ları, Karadeniz’in eşsiz lezzetlerinin yer aldığı iftar menüsüyle unutulmaz bir Ramazan şöleni yaşatıyor. Ramazan sofralarını Karadeniz lezzetleriyle taçlandırmak ...
Algida, bisküvi ve dondurmanın mükemmel kombinasyonuyla hazırladığı Nogger lezzetini ikiye katladı. Kakaolu bisküvi ve çikolata parçacıklı vanilyalı dondurma ile ferahlatan ...
Tatlı, Ramazan sofralarımızın vazgeçilmezi. Ancak uzmanlar uyarıyor; Haziran-Temmuz ayı gibi yılın en sıcak ve günlerin en uzun olduğu döneme gelen ...
© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki