Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Enginar Kalpli Pancar Püresi

Enginar Kalpli Pancar Püresi

10

Enginar Kalpli Pancar Püresi Malzemeler:

> 1 kavanoz hazır enginar kalbi konservesi

> 3 adet haşlanmış pancar

> 1 çorba kaşığı yeşil zeytin püresi

> 2 çorba kaşığı zeytinyağı

> 1 çorba kaşığı nar ekşisi

> 2 dal kıyılmış dereotu

> Tuz, taze çekilmiş karabiber

Enginar Kalpli Pancar Püresi  Hazırlanışı:

Pancarı irice doğrayıp mutfak robotuna aktarın. Kalan tüm malzemeyi ekleyip püre haline getirin. Püreyi kızarmış ekmek veya kıtır grissinilerin üzerine sürün, enginar kalbini yerleştirin. Hemen servis yapın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir