Ana Sayfa » Dünya Mutfağı (sayfa 6)

Dünya Mutfağı

Asya Usulü Kaya Levreği Buğulama

Malzemeler: • 4 adet fileto kaya levreği • 1 paket krema • 2 adet taze soğan • Kırmızı biber • 1 demet Frenk soğanı • 1 demet Frenk maydanozu • 4 diş sarımsak • 1 adet limon kabuğu rendesi • 3 adet kırmızı veya yeşil biber • 200 gram mantar • 1 su bardağı un Garnitur İçin: • 2 adet …

Devamını oku »

Kırgız Mantı

Malzemeler: Hamuru için: • 1 kilo un • 7 adet yumurta • 2 yemek kaşığı zeytinyağı İç malzemesi: • 200 gram kıyma • 1 adet soğan • 2 diş sarımsak • 2 yemek kaşığı zeytinyağı • Tuz, karabiber Sunum için: • Birkaç dal dereotu • 2 diş ezilmiş sarımsak • 1 büyük kase yoğurt Kırgız Mantı Tarifi: Hamur için; Bütün …

Devamını oku »