Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Haber Turu

Dardanel’den Bir Lezzet Klasiği

by Yemek Zevki Editör
18 Kasım 2015
in Haber Turu
463 30
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Dardanel güvencesiyle Çanakkale’den KATKISIZ Sardalya!

Türkiye’ye ton balığını sevdiren Dardanel, şimdi de Çanakkale’nin bereketli denizinden Sardalya’yı katkısız bir şekilde sevenleriyle buluşturuyor. Protein, Omega 3, demir, fosfor, potasyum ve çinko açısından zengin olan konserve Sardalya, kılçık ayıklama zahmeti olmadan sofralarınıza geliyor.

Bu Akşam Sofranızda Bir Değişiklik Yapın

İşte Dardanel Sardalya ile hazırlayabileceğiniz hafif ama leziz bir salata tarifi:

Malzemeler: 1 kutu Dardanel Sardalya Konservesi, 1 orta boy soğan, birkaç dal maydanoz, arzuya göre tuz ve sızma zeytinyağı.

 

Yapılışı: Yağı iyice süzülen sardalyalar, bir tabak içinde bıçak ile küçük küçük doğranır. Jülyen doğranan soğanlar biraz tuz ile ovulur. Soğan ve sardalyalar karıştırılarak üzerine ince doğranmış maydanozlar serpilir, çok az sızma zeytinyağı gezdirilerek servis edilir.
Dardanel’in fotoğraflı ve videolu yemek tarifleri için www.dardanel.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Tags: salatalar
Previous Post

Sonbahar Meyvelerinden Önce Kış Meyveleri Geldi!

Next Post

Televizyon Keyfinizin Vazgeçilmezi Magnum Mini!

Yemek Zevki Editör

Next Post
Televizyon Keyfinizin Vazgeçilmezi Magnum Mini!

Televizyon Keyfinizin Vazgeçilmezi Magnum Mini!

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki