Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Dana Rosto
Dana Rosto

Dana Rosto

Malzemeler

Dana Rosto

1 kilo dana kontrfile

2 adet soğan

2 çorba kaşığı zeytinyağı

1 çorba kaşığı un

1 çorba kaşığı salça

Tuz, karabiber

Dana Rosto Tarifi:

Kontrfileyi ince ince dilimleyin. Tavaya zeytinyağı koyun ve kontrfilelerin her iki tarafını kızartın. Pişen etleri bir fırın tepsisine alın. Tavada kalan yağda küp küp doğranmış soğanları kavurun ve unu ilave edin.  Biraz kavrulduktan sonra salçayı ilave edin, tuzu ve karabiberi de üzerine ekleyin. 1 su bardağı su döküp, sosu sulandırın. Sosu iyice kaynattıktan sonra, etlerin üzerine dökün ve 30 dakika daha pişirin. Yanında patates püresi ya da pilav ile servise sunun.

 

OKU ➤  Yeni Tefal CeramicControl İle Daha Lezzetli Yemekler…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir