Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Dünya Mutfağı

Dana Ciğer Tataki

by Yemek Zevki Editör
11 Ekim 2016
in Dünya Mutfağı
473 20
0
Dana Ciğer Tataki
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

danaciğer

Dana Ciğer Tataki Malzemeleri: (1 Kişilik)

120 gram zarı alınmış  ve dikdörtgen şeklinde kesilmiş dana ciğer
1 yemek kaşığı tereyağı
4 dilim salatalık (sarma için)
1 avuç ayıklanmış semiz otu
2 yemek kaşığı sumak
1 tatlı kaşığı acı sos
2 kaşık süzme yoğurt

Hazırlanışı:

Kızgın tavaya tereyağını koyun, hazır olan ciğeri tavaya alıp dört bir tarafını iyice pişirdikten sonra kenara alıp ince ince dilimleyin. Altını kapattığınız kızgın tavaya ciğerleri tekrar dizin. Kurutmadan her iki yüzünü de iyice pişirin. Sumakla sadece kenar bölgelerini kaplayıp tabağa alın. Üzerine rende kaya tuzu çekin. Yanında süzme yoğurt, acı sos, semiz otu ve salatalık gibi garnitürler kullanabilirsiniz.

Tags: ciğerDana CiğerJapon MutfağıTatakiTürk mutfağı
Previous Post

Bonfile Sarma Akdeniz Mutfağı

Next Post

Fırında Milföylü Omlet Tarifi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Fırında Milföylü Omlet Tarifi

Fırında Milföylü Omlet Tarifi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki