Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Çöp Şiş

by Yemek Zevki Editör
28 Ocak 2014
in Et Yemekleri
483 10
0
Çöp Şiş
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

copsıs

Malzemeler:

800 gram dana eti (tercihen yumurta, sokum veya tranç kısmından)
100 gram kuyruk yağı
4 dilim domates
1 adet soğan
4 adet yeşil biber
Kırmızı pul biber
Şiş

Sosu için:

500 gram yoğurt
2 diş sarımsak
Tuz, karabiber
1 çay bardağı sıvıyağ
Bir tutam kekik

Hazırlanışı:

Sos için; Yoğurdu, havanda ezilmiş sarımsakları, tuzu, taze çekilmiş karabiberi, kuru kekiği ve sıvıyağı geniş bir kapta iyice karıştırın.

Dana eti ve kuyruk yağını küçük küpler şeklinde doğrayın. Şişlere önce kuyruk yağını daha sonra etleri de istediğiniz miktarda dizin. Şişleri hazırladığınız sosa yatırın. Buzdolabına aktarıp 1 saat dinlendirin.

Soğanlı garnitür için; Soğanı soyup yarım ay şeklinde doğrayın. 2 çorba kaşığı sıvıyağda yumuşayana dek kavurun. Kırmızı pul biber ve tuzu ekleyip tatlandırın. Soğanlı garnitür hazırdır.

Dinlendirdiğiniz şişleri ızgarada pişirin. İsteğe göre domates ve biberi de ızgarada kızartın. Servis tabağına  ızgara şişleri, sebzeleri ve soğanlı garnitürü yerleştirin. Hemen servis yapın.

Tags: Hamur İşleri
Previous Post

Manisa Kebabı

Next Post

12. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’ne Rekor Başvuru

Yemek Zevki Editör

Next Post

12. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’ne Rekor Başvuru

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki