Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Çökertme Kebabı

by Yemek Zevki Editör
21 Ekim 2015
in Et Yemekleri
483 10
0
Çökertme Kebabı
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

cokertme-kebabi

Çökertme Kebabı

Çökertme Kebabı için Malzemeler:
500 gram biftek
4-5 adet patates
Kızartmak için sıvı yağ
Etin Marinesi İçin:
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 diş sarımsak
Kırmızı pul biber
Kekik
Tuz
Domates Sosu İçin:
2 adet büyük domates
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Yoğurt Sos İçin:
1 kase yoğurt
2 diş sarımsak

Çökertme Kebabı Hazırlanışı:
Biftekleri ince uzun jülyen doğrayın. Kapaklı bir kabın içinde eti marine malzemeleri ile karıştırıp marine edin. Buzdolabında biraz bekletin. Patatesleri ince uzun doğrayın. Kızgın yağda kızartın. Domates sosu için; Domatesleri rendeleyin, bir tavada 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile suyunu çektirin. Bir kase yoğurda 2 diş ezilmiş sarımsak ilave edip karıştırın. Buzdolabında beklettiğiniz biftekleri bir tavada soteleyin. Servis tabağına önce kızarmış patatesleri
alıp, üzerine sarımsaklı yoğurdu, biftekleri ve en üste domates sosunu ekleyip servis yapın.

Tags: Çökertme KebabıÇökertme Kebabı HazırlanışıÇökertme Kebabı MalzemeleriÇökertme Kebabı Nasıl YapılırÇökertme Kebabı Tarifikebab
Previous Post

Börülce Ekşilemesi

Next Post

Biber Boranisi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Biber Boranisi

Biber Boranisi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki