Ana Sayfa » Haber Turu » Çocuklar, Jamie’s Italian’da ‘Pizza’ Yapmayı Öğreniyor

Çocuklar, Jamie’s Italian’da ‘Pizza’ Yapmayı Öğreniyor


Jamie Oliver ve Gennaro Contaldo’nun 2008 yılında kurduğu Jamie’s Italian, rahat ve eğlenceli ortamı, iyi gıda, dengeli tarım ve serbest dolaşan hayvanlar felsefesini 2014 yılında Türkiye’ye taşıdı. Zorlu Center’da ‘İyi Gıda’ konsepti ile hizmet vermeye devam eden Jamie’s Italian, çocuklar için her hafta bir ‘İyi Yemek Atölyesi’ düzenliyor. “Herkes iyi yemek yemelidir” diyen Jamie’s Italian, her pazar günü, 6 -10 yaş arasındaki çocukları yemek yapmaya davet ediyor.

İtalyan mutfağını dünyanın dört bir köşesine taşıyan Jamie’s Italian, ‘‘İyi, ulaşılabilir ve uygun fiyatlı gıda herkesin hakkıdır’’düşüncesinin gelecek nesillere aşılanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye’deki ilk restoranını Zorlu Center’da, 2013 yılında açan Jamie’s Italian, bu amaç doğrultusunda çocuklar için Pazar günleri ‘İyi Yemek Atölyesi’ düzenliyor. Çocuklar bu etkinliklerde makarna ve pizza gibi yemeklerin yapımını öğrenmek ve birebir yapmak ile kalmıyor, sağlıklı ve düzenli beslenme ile ilgili bilgiler de alıyor.

Atölye çalışması tamamlandıktan sonra çocukların hazırladıkları pizzalar şefler tarafından pişiriliyor. Öğle yemeğinde kendi hazırladıkları pizzaları yemenin mutluluğu yaşayan çocuklara iyi beslenme alışkanlığının yanı sıra sorumluluk duygusu da aşılanmış oluyor.

OKU ➤  “Nestlé, İyi Beslen Mutlu Yaşa” Etkinliği, Geleceğin Diyetisyenleriyle Marketinize Geliyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir