Malzemeler
4 su bardağı süt
3 yemek kaşığı tozşeker
2 yemek kaşığı mısır nişastası
150 gram bitter çikolata
1 adet yumurta sarısı
1 paket çilekli kremşanti
5-6 adet çilek
Hazırlanışı
1 su bardağı süt ile çilekli kremşantiyi çırpın. Bir tencerede sütü,tozşekeri,mısır nişastasını koyup ağır ateşte sürekli karıştırarak pişirin.Bir kasede yumurta sarısını çatal ile çırpın.Sütlü karışımdan azar azar yumurta sarısına ilave edin.Karıştırarak ılıtın.
Çikolatayı bir kapta benmari usulü eritin.Sütlü karışıma ilave edip karıştırın. Kuplara birkaç kaşık supangle koyup üzerine çilekli kremşantiden ekleyin. Çilekle süsleyerek servis edin.