Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Çilekli Panna Cotta

by Yemek Zevki Editör
25 Haziran 2015
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Çilekli Panna Cotta
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

pannacotta

Malzemeler:

2 paket krema (400 ml.)

1,5 çay bardağı toz şeker

1 çorba kaşığı toz jelatin

1 su bardağı toz şeker

500 ml. süt

1 çorba kaşığı buğday nişastası (tepeleme)

1 paket beyaz çikolata (80 gram)

1 su bardağı taze çilek püresi

Hazırlanışı:

Sütü, jelatini ve nişastayı karıştırın. Jelatinin iyice eriyip çözülmesi için bekletin.

Kremayı ve şekeri iyice çırpıp sos tenceresine alın. Birkaç taşım kaynayıncaya kadar ısıtın. Sütlü karışımı azar azar dökün. Sürekli karıştırarak muhallebi kıvamında pişirin. Ocaktan indirmeye birkaç dakika kala beyaz çikolata ile vanilyayı ekleyin. Çikolata eriyince ocaktan alın. Hızlıca karıştırın. Ilınınca çilek püresini ekleyin. Servis bardaklarına paylaştırın. Buzdolabında soğutup servise hazır edin.

 

Tags: Tatlılar
Previous Post

Pınar Kremilla’yla tatlı yapmayan kalmasın!

Next Post

Közlenmiş Patlıcan Çorbası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Közlenmiş Patlıcan Çorbası

Közlenmiş Patlıcan Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki