Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Ciğer Tava

by Yemek Zevki Editör
08 Nisan 2016
in Et Yemekleri
478 15
0
Ciğer Tava
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ciger-tava

Ciğer Tava Tarifi

Ciğer Tava İçin Malzemeler:
500 gram dana ciğer
1 litre süt
3 dal kekik
2 adet defne yaprağı
250 gram un
250 galeta unu
2 adet yumurta
Tartar Sos İçin:
200 gram mayonez
50 gram kornişon turşu
50 gram kırmızı soğan
Yarım bağ maydanoz
Yarım bağ dereotu

Ciğer Tava Hazırlanışı:
Ciğeri temizledikten sonra olabildiğince ince dilimler halinde kesin. Süt, kekik ve defne yaprağıyla birlikte bir
kapta bir gece dinlendirin. Sütü süzdürüp ciğerleri kurulayın. Ciğerleri önce una, sonra yumurtaya ve en son galeta
ununa batırarak paneleyin. Derin bir tencerede önceden ısıttığınız ve 180 dereceye getirdiğiniz yağda altın sarısı
olana dek kızartın. Tartar sos için; Turşu ve soğanı rondodan geçirin. Karışıma maydanoz ve dereotunu ince doğrayın. İyice karıştırın. Kızarmış ciğerleri, tartar sos, kırmızı lahana veya soğan turşusu ve doğranmış Frenk soğanıyla servis edin.

#CiğerTava #ciğer #CiğerTavaTarifi #CiğerTavaİçinMalzemeler #CiğerTavaHazırlanışı #CiğerTavaNasılYapılır

Tags: ciğerCiğerTavaCiğerTavaHazırlanışıCiğerTavaİçinMalzemelerCiğerTavaNasılYapılırCiğerTavaTarifi
Previous Post

Levrek Marin

Next Post

Kabak Çekirdekli Közlenmiş Balkabağı Çorbası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kabak Çekirdekli Közlenmiş Balkabağı Çorbası

Kabak Çekirdekli Közlenmiş Balkabağı Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki