Ana Sayfa » Haber Turu » Çiçek Özlerinden Gelen Lezzet

Çiçek Özlerinden Gelen Lezzet


‘Sır, Sabır, Armağan’ mottosu ile bal sektörüne yenilik katan Anavarza Bal,  Doğu, Güneydoğu Anadolu ve Toroslar’ın çiçeklerinden elde edilen balı, sağlıklı bir yaşam ve lezzetli tatlar yakalamaları için tüketicilerin beğenisine sunuyor.

1979 yılında Süleyman Sezen’in kurduğu, 1995 yılında Anavarza Bal markasıyla bal sektörüne giriş yapan Anavarza Bal, geleneksel yapısını koruyarak modern ve yenilikçi yaklaşımlarıyla bala hak ettiği değeri veriyor.

Eşsiz lezzetinin yanında; gözün görme gücünü artırmasından ağrı dindirici özelliğine,  kan yapıcı özelliğinden romatizma ağrılarına kadar birçok hastalıkta dahi kullanılan çiçek balı, Anavarza Bal’ın yeni kavanoz modeli ve bal kategorisinde Türkiye de ilk defa kullanılan akıllı kapak teknolojisiyle alternatif kullanım alanları oluşturarak tüketicinin beğenisine sunuldu. Protein deposu olan çiçek balını, özellikle bir yaşını geçmiş çocukların tüketmesi oldukça faydalı.

Zengin floralardaki çiçek özlerinden harmanlanan doğal çiçek balını tüketicilere sunan Anavarza Bal, Türkiye’nin seçkin marketlerinde farklı gramajları ile yerini aldı.

OKU ➤  Halep Usulü İçli Köfte

Tavsiye

Mini Kruvasan

Çay saatinizi renklendirecek tarifler

Çay saatinizi renklendirecek tarifler Polat Renaissance Hotel Yeşilköy’ün Pasta Şefi Ercan Yıldız, mutfakta sizi asla …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz